Viggos farfar

Kök13februariNr3

Hej på er 🙂

Vi hade en trevlig eftermiddag och kväll i går med Viggos gudmor ♥

Det blev lite tokigt precis innan hon skulle komma. Jag stod uppe på toaletten fortfarande i natt-kläderna och hörde att det ringde på dörren. Sambon försökte söva en trött Viggo nere, men gick och öppnade. Såg att det var gammelmorfar och hans sambo. Kände att jag måste hinna tvätta mig, få på mig deo och byta om i alla fall.

Trodde dom skulle sitta i soffan när jag kom ner. Men Viggo kunde inte komma till ro när det kom folk, så dom åkte. Det var oväntat besök och i bland passar det inte. Vi hade andra planer och Viggo behövde sova. Därför föredrar vi att planera 😉

Ändå var det jag som fick dåligt samvete. Det är min sambos morfar och jag var på övervåningen. Ville så klart träffa dom, vi får se till att styra upp det snart nog.

När gudmor kom sov han fortfarande. Förut kunde vi göra nästan vad som helst, han sov ändå. Nu vaknar han för minsta lilla om det är fel läge. Vi satt och pratade tyst en stund. Han hann sova klart och var pigg och glad när han vaknade. Maten fick väldigt bra betyg av henne: ”Jag förstår varför ni inte äter på restaurang ofta” 🙂

I eftermiddag får vi besök av Viggos farfar och fru. Det ser vi fram emot.

Kök13februariNr4

Fler bilder från köket.

Hoppas ni har en härlig lördag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *