Middagsgäst

Kök12februari

Hej på er 🙂

Snöväder igen, men jag gillar att det blir mer vitt på backen för ljusets skull.

I går satt Viggo och lekte i pappas famn, då råkade han dunka i huvudet mot pappas tand. Direkt kom det: ”Mamma”. Han är så go min lilla kille. Det är ingen slump, han ropar verkligen på mig när han är ledsen ♥ Speciellt på kvällarna efter jag har nattat honom och han vaknar till. Skönt att det hjälper att jag lägger mig bredvid honom.

Sitter med min andra kopp kaffe och försöker bli pigg. I eftermiddag får vi besök av Viggos gudmor. Hon ska äta middag med oss i eftermiddag, trevligt 🙂 Därför har jag  tidsinställt detta inlägg. Skrev det vid 12-tiden. Nu ska jag sätta fart här hemma.

Kök12februariNr2

Vårkänslor i köket. Mårbackapelargoner, vackra tulpaner, rosa gardiner.

Hoppas ni har en mysig fredagskväll 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *