Omstart

LilaRummet11februari

Hej på er 🙂

I dag gjorde jag en ”omstart”.

Har sett fram emot att åka till min favoritblomsteraffär. Har väntat med besöket för jag ville köpa några älskade Mårbackapelargoner, vill inte göra det för tidigt.

Jag går mest hemma i myskläder osminkad. Trivs inte alls med utslagen på kinderna, dom blir dessutom värre inför mensen. Började göra mig ordning, men kände mig som jag hade spökat ut mig för att skrämma barn 😉 Tvättade ansiktet, det var lika bra.

Har aldrig haft problem med hyn innan, men när Viggo låg i magen fick jag utslag i ansiktet. Mest på den ena kinden. Lever på hoppet att dom försvinner när vi slutat amma. Jag verkar ha stökiga hormoner och speciellt den här tiden i månaden.

Gick ner till sambon, vi åt mat och jag muttrade. Kände mig ledsen. Med mat i magen och en kopp kaffe tog jag nya tag, en bra grund och lite mascara. Vi kom i väg, tjoho. Kom hem med två Mårbacka, kommer köpa fler framöver. Sambon bad mig välja ut två fina buketter tulpaner, i förväg inför alla hjärtans dag. Vi firar 4 år som förlovade då ♥

Natten i natt var bättre. Viggo ammade sista gången för kvällen 22,30 och i natt vid 2,30. Sedan väntade han till 6,30. Skönt. Glömde skriva att i går morse låg han bredvid mig i sängen och lekte. Jag höll koll på honom med ett halvt öga. När jag blundade kom han och gav mamma en stor puss på munnen, hjärtat smälter ♥ 🙂

LilaRummet11februariNr2

Bytte ju gardiner i ”lila rummet”. Första gången jag har två längder där 🙂

Önskar er en fortsatt bra kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *