Krokusar

Krokusar10februariNr2

Hej på er 🙂

Dagen har varit mörk, grå, regnig och sedan har det snöat massor.

Natten var ungefär lika ”rolig” som innan 😉 Bara är att gilla läget och tänka att det är en fas. Jag fick gå upp flera gånger efter jag hade nattat Viggo. Dagtid ammar han inte jättemycket, erbjuder men han är inte alltid sugen. Han äter även gröt, mat och välling.

Han fick välling 19,15 och åt bra. Han vill ändå amma vid nattning och vi var klara 19,50. Nästa amning var 22,10 och sista gången för kvällen 23,30. För att bli väckt klockan 1, 3 och 6. Han är jätteledsen, pappa tar upp honom men det är bara tutta som hjälper. Han sov bredvid mig i natt med, så närheten till mig har han. Vilket brukar räcka när han gråter till kvällstid, att jag går upp och lägger mig bredvid honom.

Det är tur att mitt liv är så pass lugnt 🙂 Att jag mest pysslar och lunkar på hemma. Det är ytterst sällan jag känner att jag behöver få göra något annat. I går kväll däremot kände jag att jag ville komma ut. Jag var trött och ska ha mens, älskar hormoner. Sedan fick jag dåligt samvete. Egentligen räcker det långt för mig med ex. ett besök på min favoritblomsteraffär med mina hjärtan, så dit ska vi snart. Jag vill inte vara utan Viggo ♥

Pappan har varit på gymmet i dag. Bara av att gå från parkeringen och hem blev han dyblöt, så hoppar promenaden i dag. Vi pysslar inne i stället.

Krokusar10februari

Fina krokusar, lätt att längta till våren 🙂

Krokusar10februariNr3

Önskar er en skön kväll.

2 svar på ”Krokusar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *