Rolig natt

V-rum9februari

Hej på er 🙂

I natt har det varit sådär ”roligt” igen ♥ Kvällen började med att jag fick gå upp flera gånger till Viggo efter jag hade nattat honom för att han grät till. När vi skulle gå och lägga oss sa vi att det var lika bra att han sov med mig för andra natten i rad.

Han har väckt mig oftare, känns som jag bara hunnit somna så blev jag väckt. Även fast jag är otroligt trött tar det en stund att somna om. Hoppas på en bättre natt i natt.

I dag har jag bytt gardiner i köket, tagit ner dom vita med stjärnor. Jag har helt klart en gardin-byte-period nu. Men jag fuskade, har inte putsat fönstren där, tar det längre fram. Bytte gardiner i lila rummet igen med, blev för mörkt med beigt tycker jag.

I söndags tog vi en timmes promenad. Oftast går vi max 40 minuter p.g.a. att jag haft problem med ljumsken till och från. Denna gång ville jag att Viggo skulle få sova längre. Sambon berömde mig, att jag inte sa att det var jobbigt. Han tyckte jag hade bättre kondis än någonsin, kul. Kanske är så, men svarade att vi nog gick saktare 😉

V-rum9februariNr2

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *