Heldag

Viggo8februariNr2

Hej på er 🙂

I dag har Viggo och jag varit hos hans gammelfarmor ♥

Min sambo skulle till grannstaden till sjukgymnasten, vi passade på att åka med och stanna hos henne under tiden. Gammelfarmor sa: ”Vi skulle ha skickat efter semlor med honom”. Jag log inombords, det var precis vad sambon och jag kom överens om innan han åkte. När han var klar i stan kom han till oss och vi fikade kaffe och semlor.

Viggo var trött när vi åkte hemifrån 12,45. Trodde han skulle sova i bilen, men han somnade när det bara 5 minuter kvar tills vi var framme. Han kom inte till ro hos henne heller och var på trött-humör. När pappan kom från sjukgymnasten slog han igång Enya på sin mobil och Viggo somnade äntligen, han sov 1 timme och 20 minuter. Jag har lärt honom att Enya betyder sova, men jag har en omodern mobil fortfarande 😉

Vi blev kvar där ett bra tag för att han skulle få sova klart. Väl hemma var vi alla hungriga. Resten av kvällen blir så lugn Viggo tillåter ♥ Snart läggdags för honom.

Viggo8februari

Vårat hjärta var så fin i dag i sin nya tröja ♥

Hoppas ni har haft en bra start på veckan.

2 svar på ”Heldag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *