Mysigt

Matsal5februari

Hej på er 🙂

Vi hade en mysig kväll i går ♥ Min sambo gjorde egen kebab och testade att göra egen kebabsås för första gången. Det var mycket godare än hämtmat. Massor av levande ljus, ett glas rött och sedan mys i soffan framför en favoritserie. Perfekt avslut på dagen.

Innan det tittade Viggo och pappan på Babblarna en stund. Sedan fick jag natta en trött kille som helst inte ville sova. Var och varannan kväll är som en brottningsmatch 😉 ♥

I dag har vi än så länge ett bra flyt, känns kanon. Vi har flyttat på städningen ett tag. Vi är experter på att ta det lugnt och få tiden att rinna i väg 🙂 Det är rätt skönt, vi har blivit bättre på att lyssna på hur vi mår och vad vi orkar. Att slarva av golven snabbt med dammsugaren måste vi göra, katterna hårar ner grymt mycket när dom leker.

I kväll blir det melodifestivalen, såvida jag inte ligger i sängen och nattar Viggo.

Matsal5februariNr2

Hoppas ni har en härlig lördag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *