Nya kaffebryggaren

Kök5februari

Hej på er 🙂

Nya kaffebryggaren har varit på plats ett tag 🙂

Den var inte samma färg som på förpackningen eller bilden på nätet, den är mer crèmefärgad än jag hade tänkt mig. Min sambo gillar den och ville behålla den, så jag fick ge med mig. Den gör gott kaffe det är huvudsaken. Svart sladd har den också, men sambon var snäll och bytte sladden som sitter i kontakten så den är vit i alla fall 😉

I går kväll hade vi en ledsen kille, inget vi gjorde hjälpte. Det tog en stund att komma på att det var magen. Sambon lyckades hjälpa honom med massage och ”pysventil”. Jobbigt när han är ledsen och har ont. Efter det blev han som vanligt igen ♥

Sambon har varit och pratat med personalen på Jysk i dag. Dom sa från början att han skulle få betala en fraktkostnad på 500 kronor om leverantören inte godtog reklamationen. Men han slapp betala, dom verkar tycka att det är lika dåligt som vi.

Själv har jag putsat fönstren i sovrummet och lila rummet på insidan. Bytte gardiner provisoriskt. Jag väntar på att få upp nya stänger där med. Roligt att fixa.

Kök5februariNr2

På bild smälter kaffebryggaren in rätt bra, förutom att mikron vi har är vit. Men vi har ju faktiskt blandat vitt och off white 🙂

Hoppas ni har en mysig fredagskväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *