Feberfri

Hej på er 🙂

Viggo sov med mig i natt igen ♥

Han har ingen feber i dag, den gick över på två dagar. Skönt att det vände, men han är hängig fortfarande och ledsen. Tycker han har klarat sig bra ändå, det här är första förkylningen med feber för hans del. Han har varit snuvig en gång tidigare bara.

Hela familjen fick en välbehövlig sovmorgon i dag. Jag ammade honom vid 4 och sedan vid 7-tiden i morse. Efter andra gången trodde jag att han skulle vilja gå upp, men han somnade om. Otroligt skönt, blev nästan förvånad när jag tittade på klockan 🙂

I går kväll lyxade sambon och jag till det med en varsin semla och mjölk. Annars går tiden åt till att mysa med Viggo och trösta, han blir extra mammig när han inte är pigg.

Bilder på penséer, längtar tills det är dags. Samtidigt har jag aldrig velat att tiden ska gå saktare 😉 Vill njuta allt jag kan av tiden tillsammans hemma med min goding ♥

Fredag i morgon igen. Hoppas ni har en härlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *