Viggo förkyld

V-rum3februari

Hej på er 🙂

I natt har jag haft en ”vaken-natt” med Viggo ♥

Febern gick upp i går kväll så han har sovit bredvid mig i min säng. Goplutten har gnytt till flera gånger i natt. Jag som vaknar för minsta lilla och dessutom vill ha koll på honom när han är hängig, det blev inte mycket sömn för mig med andra ord.

Sambon däremot låg bredvid mig och sussade sött, snarkade gjorde han också 😉 Tur i oturen att han är hemma, han tog Viggo och gick upp i morse så jag fick vila. Men det blir aldrig utan avbrott, jag har hört när mammas hjärta varit ledsen ändå.

Bra det finns kaffe, det hjälper lite och gott är det 🙂 Hoppas att Viggo blir frisk fort och att vi klarar oss. Han stör sig på sin snoriga näsa, men verkar piggare nu i alla fall.

V-rum3februariNr2

Solens strålar, fint. Samtidigt som vart enda katthår syns 😉

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *