Snuva

Matsal2februari

Hej på er 🙂

Dagen började inget vidare.

I går kväll fick vi höra att sambons pappas fru var hos veterinären med deras hund. Den vovven har förbrukat många hundliv och hittat på mycket tok, vi hoppades att det skulle gå bra även denna gång. I morse när jag kom ner sa sambon att vovven hade fått somna in. Vet hur mycket den hunden betydde för honom, djur är familjemedlemmar ♥

Viggo sov bara två korta powernaps i går och var jättetrött på kvällen, han somnade när han ammade. I dag tog han sig en sovstund på 2,5 timme, det gör han i princip aldrig. Han är snuvig också stackaren. Hela familjen känner sig lite tagen, är nog jag som är piggast i dag. Hoppas det stannar vid detta så han slipper bli mer förkyld.

Min sambo känns urladdad, det tog på krafterna med läkarbesöket och tiden hos sjukgymnasten i går. Att inte veta vad som skulle hända med sjukskrivningen osv. Nu kan han slappna av igen och vet hur resten av februari är tänkt och ser ut ♥

Fina tulpaner i matsalen nu 🙂

Matsal2februariNr2

Jag hoppas på en piggare familj i morgon ♥

Önskar er en skön kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *