Finaste familjen

Viggo&Pappa&Ikoz31januari

Hej på er 🙂

I dag har vi en riktigt lugn start på dagen, skönt ♥

Ikoz ville som vanligt vara nära Viggo. Vilket stundvis resulterade i att han såg ut som en ”lyft katt med botox” 😉 Snäll som han är ligger han kvar fast Viggo drar i pälsen.

I går strök jag den nya hissgardinen till matsalen. Köpte med volang, det är lika gardin som vi har i datarummet. Tycker om den fast den saknar en fåll för rundstav nertill. Den är lätt att fixa med för tyget är tunt. Går bra när det är ett fönster och inte tre som vi har i vardagsrummet. Det syns mer om dom hänger bredvid varandra och är olika rullade.

Det körde i hop sig på slutet, Viggo blev trött så jag fick avbryta och gå och natta honom. Nu för tiden tar han en bra stund på sig att komma till ro i sängen. Han står på alla fyra, rullar runt från rygg till mage, klättrar på mig. Han försöker hålla sig vaken.

Sedan blev det en sen och god middag. Efteråt var jag angelägen att det skulle bli klart i fönstret, men min sambo ville mysa i soffan framför en film. Taget kände jag då, därför ska jag rulla upp den i dag i stället när han har sågat till rundstaven. Fint att slippa se ännu en ventilation och persienner. Små saker kan verkligen göra mycket.

Viggo&Pappa&Ikoz31januariNr2

Mina underbara ♥ Zim är inte med, han ligger i spjälsängen uppe och myser ♥

Viggo är mitt lyckopiller. Åh vad vi skrattar gott tillsammans, i dag fick jag nästan träningsvärk i magen 🙂 Ofta rinner tårarna för jag skrattar så mycket, underbart.

Önskar er en skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *