Sängen

Hej på er 🙂

I dag har Viggos farmor och hennes sambo varit här.

Dom hjälpte min sambo att köra tillbaka lånesängen till Jysk och få tillbaka hans egen skruttiga säng. Sängen skickades ju i väg till leverantören för kontroll. Leverantören hade sagt: ”Fjädrarna ligger för nära varandra, därför gnisslar den”. Det är ett fel, men inget dom tänker ta på sig. En sak är säkert, vi köper inte fler stora möbler av Jysk 😉

Hon som ringde min sambo från våran Jysk butik kunde bara beklaga. När han lämnade sängen i dag var det killen vi köpte sängarna av för 2 år sedan som tog emot, han hade bara ruskat på huvudet. Men felet ligger tydligen hos leverantören.

Får se hur min kära sambo väljer att gå vidare med den här saken. Men det är inget vi tänker lägga någon energi på nu. Det finns viktigare saker i livet att fokusera på ♥

Bilder från 30 januari förra året. Jag måste i väg och köpa vårblommor snart.

Hoppas ni har en härlig lördag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *