8 månader

Viggo22januariNr3

Hej på er 🙂

I dag är våran goding 8 månader ♥

Som jag sa när vi var på BVC i veckan, tiden har gått fort och jag har svårt att förstå att han redan är 8 månader, ändå känns det som vi alltid har haft honom 🙂 Älskade lilla solstråle och charmtroll. Jag är lyckligt lottad över min fina familj ♥

Det kan blåsa hårda vindar där ute, men tillsammans är vi alltid starka.

Nu är det dags för fredagsmys. I kväll gör vi som många andra, äter tacos 😉

Finaste vi har ♥

Hoppas ni har en mysig fredag.

4 svar på ”8 månader

    • Ja sötaste små fötterna.

      Vi har fått i oss tacos och efter det har jag nattat Viggo. Ja nu myser vi. Så får rusket härja utanför bäst det vill. Hoppas du har det gott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *