Besök av mormor

Hej på er 🙂

I dag har Viggos mormor varit och hälsat på ♥

Det var trevligt med besök. Viggo hann med lite allt möjligt medans mormor var här. Givetvis charmade han henne. Det tog tydligen på krafterna, hon hann bara åka hem så somnade han. Det blev en powernap en halvtimme, gullplutten våran ♥

I går kom vi ut på en härlig promenad på kvällen. Alltid skönt för huvudet med friskluft.

Min sambo är på gymmet nu. När han kommer hem ska jag ta en längre dusch och tvätta håret. Det hinner jag med 1-2 ggr/v. så det är lyx. Men det är ok med mitt torra hår. Har jag sagt någon gång att jag längtar efter en klippning 😉 Min frissa börjar eventuellt jobba i mars efter en lång sjukskrivning, då ska jag komma i väg.

Hoppas ni har en bra kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *