Rent

Matsal25januari

Hej på er 🙂

Vi var trötta i går kväll men väldigt nöjda ♥ Hela nedervåningen är dammtorkad.

Lyktor, porslin och sådant vi har framme är diskat. Min sambo imponerade genom att ställa tillbaka allt på sina platser. På hyllorna i köket, matsalen, linneskåpen och så vidare. Han lyckades få allt på rätt plats utom 4-5 prylar, då var det ändå på rätt hylla.

Bra jobbat tycker jag, han är uppmärksam min sambo 😉 Många män ser ju ”ingenting” när det gäller inredning eller förändringar. Har hört om män som tar en vecka på sig för att se nya gardiner, om ens då. Som jag brukar säga, jag har valt honom själv ♥

Att jag gick och rättade till efteråt är en annan femma, jag vill ha det på mitt vis. Det beror på mitt inredningsintresse och att jag är aningen pedantisk. Jag tvättade det virkade överkastet som ligger på kökssoffan och några virkade dukar. Jag avslutade med att moppa golven. Det doftade gott av såpa och ajax när vi gick och la oss.

Matsal25januariNr2

Satte upp lika gardiner i matsalen som jag har i vardagsrummet. Får se om dom blir kvar när hissgardinerna jag har skickat efter kommer 🙂

Hoppas ni har en bra start på veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *