Vårstädning nere

V-rum24januari

Hej på er 🙂

Fick för mig att jag skulle ta ner gardinerna i matsalen i dag.

Den kreativa känslan gjorde att jag gick upp tidigt i morse, annars har jag nog legat och tänkt på det. Vi ska ha dubbla och vita gardinstänger där också, men behöver köpa en till gardinstång och väntar på ett par nya hissgardiner som jag beställde i dag.

Jag har putsat fönstret på insidan och tagit ner gardinerna. Får se om jag hinner och orkar stryka ett par längder och sätta upp. Resten får jag göra när vi har det som behövs. Känns som jag har en släng av vårkänslor och vill pyssla en massa.

Vi har pratat om att det är rätt sällan vi dammtorkar med trasa här hemma. Vi dammar med munstycket på dammsugaren och dammsuger ofta i stället. I dag fick min sambo ett ryck, det ser ut som han gör en rejäl vårstädning på nedervåningen.

Längtar tills allt är klart, det kommer kännas jätteskönt. Viggo har varit trött men haft svårt att komma till ro, när han väl somnade i min famn bar jag upp honom. Vi har vilat i sängen ca 1,5 timme, skönt ♥ Då fick han sova lugnt och sambon kunde fixa nere.

V-rum24januariNr2

Hoppas ni har en skön söndag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *