Kaffebryggare

Kaffebryggare23januari

Hej på er 🙂

I går beställde vi en ny kaffebryggare.

Vi har letat länge och pratat om att vi ska köpa en ny, men har inte hittat någon jag gillar. Min gamla har jag haft längre än jag kan minnas, men den gör gott kaffe. Nu har den börjat rinna sakta, så den har gjort sig välförtjänt av att gå i pension 😉 Hoppas den nya gör lika gott kaffe och att den kommer passa fint på köksbänken.

Min rygg och nacke känns inget vidare i dag, det kommer efter. Jag låg kvar i sängen en timme längre än jag hade tänkt mig. Därför ändrade vi våra planer om att åka i väg någonstans, vi känner för att vara hemma. Sambon har mer ont i nacken han med.

Viggo har precis somnat. Jag sitter i soffan och har en katt på vardera sida om mig. Mysigt. Zim som fortfarande har tratt ligger och kurrar gott bredvid mig. Jag är lyckligt lottad att jag har mina goa grabbar, både tvåbenta och fyrbenta 🙂 ♥

Kaffebryggare23januariNr2

Lånade bilder.

Hoppas ni har en härlig lördag 🙂

4 svar på ”Kaffebryggare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *