Riktigt nöjd

V-rum22januari

Hej på er 🙂

Nu är hissgardinerna helt i ordning och jag är riktigt nöjd ♥

Tänk att jag har väntat så länge med att fixa detta, nu är det äntligen gjort. Tycker det blev ett lyft att slippa se ventilationen och persiennerna. Det var även rätt val att byta till vita gardinstänger, för helhetsintrycket. Jag har ont i ryggen men det var det värt 😉

Solen sken fint i dag så jag passade på att ta några foton. Det är kallt, annars hade jag gärna tagit en promenad och fått luft. Pysslar och myser inne i stället. Sambon har varit på gymmet och i går tränade han hemma. Han kämpar på och det går upp och ner.

Nu är det dags för en kopp kaffe 🙂

V-rum22januariNr2

Hoppas ni har en mysig fredag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *