Noggrann

Kök21januari

Hej på er 🙂

Nu är jag nöjd men rejält trött i ryggen.

Jag har äntligen fått dom nya hissgardinerna på plats i vardagsrummet. Vågar inte skriva hur många timmar jag la ner på att stryka tre stycken med 120 mått 😉 Är hellre väldigt noga, så slipper jag störa mig på att det är veck som inte ska vara där sedan.

Strök en gardin i går kväll när den var nytvättad och två i dag. Vilken skillnad det är mot dom som vi först skickade efter, verkligen som natt och dag i kvalitet. Min sambo var snäll och sågade i ordning två rundstavar till. Stavarna är på plats, nu får gardinerna hänga till sig lite. (Han tyckte vi ska rulla upp dom i morgon för min energi är låg) ♥

Hoppas jag inte får sota alltför mycket för strykningen i morgon, vet hur ryggen kan bli. När jag var gravid bestämde jag mig för att måla köpmansdisken med ett till lager färg. Köket var nyrenoverat och jag ville fräscha upp den. Satte mig och målade i data-rummet och höll inte på att ta mig upp. Haha, det var trångt där inne med magen.

Har jag bestämt mig för något kan jag vara grymt envis och kör på 😉 Men måste säga att jag är betydligt mycket bättre på att lyssna på kroppen än jag har varit tidigare. Sitter med vetesäcken nu, den får nog gå varm i kväll när vi myser i soffan.

Kök21januariNr2

Får se när jag känner för att ta ner mina vintriga gardiner med stjärnor 🙂

Redan fredag i morgon igen. Trevlig kväll och kram på kramens dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *