Nytt paket

Hej på er 🙂

I dag har vi varit ut på en härlig promenad.

Det var lagom kallt, det kan ju vara det även för en sommarfantast som mig 🙂 Skönt att komma in med kalla kinder och sätta oss ner med en kopp kaffe. Viggo trivs gott i sin åkpåse som han fick i julklapp av sin farmor och hennes sambo.

Såg att jag har fått sms att mitt nya paket har kommit. Det var positivt, tänkte att det kommer kanske tidigast på fredag om jag har tur. Min sambo jublade däremot inte. Han muttrar nog bara jag nämner ordet gardiner för lång tid framöver 😉 Den här gången ska jag kontrollera dom noga på alla sätt och vis, sedan eventuellt tvätta.

Bilder på vardagsrummet som inte har förändrats så mycket genom åren. Världens bästa Aramis är med på några, han är väldigt saknad ♥

Önskar er en bra kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *