Vita gardinstänger

V-rum19januari

Hej på er 🙂

I dag har min sambo varit till grannstaden igen, till sjukgymnasten denna gång.

Han kom hem med en leksaksfjärrkontroll till Viggo, som alltid vill ta våran dosa. Den var uppskattad, han har tryckt på knapparna massor av gånger 🙂 Jag bad sambon köpa murgröna på båge, dom andra blommorna jag köpte för inte så länge sedan har gjort sitt. Det var tydligen inte säsong för dom nu, man lär så länge man lever.

Vi har ju bytt till vita gardinstänger i vardagsrummet och dubbla för att kunna ha både längder och hissgardiner, lika som i köket. Det blir fint att få dölja ventilationen och persiennerna. Hoppas på bättre tur med nästa beställning när den kommer.

I går kväll var vi ut på en frisk promenad. Viggo som var trött somnade nästan på en gång. För en gångs skull fortsatte han sova i vagnen när vi kom in, gokillen ♥

Här blir det en lugn och skön kväll 🙂

Blomma19januari

Längtar efter min favoritblomma mårbackapelargoner ♥

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *