Gardin-trassel

Hej på er 🙂

Det går bra här. Nu har vi haft gardin-oflyt också 😉

I går bytte vi äntligen gardinstänger i vardagsrummet. Jag har länge velat ha hissgardiner där, även i sovrummet och lila rummet. I dag när jag vaknade fick jag mens, huvudvärken kom som ett brev på posten och jag har mått illa. Därför tyckte min sambo att jag inte skulle behöva stryka gardiner, det var gulligt av honom ♥

Han är bra på mycket, att stryka gardiner hör inte dit 😉 Tvättade dom för att få en fräsch doft. Vilket resulterade i att precis alla gardiner (för 5 fönster) rullat i hop sig i en stor boll, varenda litet snöre. Terapi-göra sa sambon och satte sig och nystade ut dom.

Sedan strök han och muttrade lite. Gardinerna krympte som vanligt, men passar. Kvalitén var inte vad jag hade önskat och eftersom tvätten gick som den gjorde har det slitit en del på snörena. Jag tror det ändå kommer bli kanon när det är klart.

Senaste tiden har det känts som att det inte spelar någon roll vad det handlar om, så har han oflyt min kära sambo. En notis till mig själv i just detta, är jag inte i form för att stryka gardiner, vänta tills formen infaller sig 🙂 och nu får oflytet faktiskt vända.

I morgon hoppas jag att det går bra för honom hos läkaren. Hans sjukskrivning gick ut i fredags. Den sjukskrivningen som inte är godkänd än p.g.a. att läkaren inte utfärdat ett giltigt intyg och inte skickat in kompletteringen. Men det löser sig så klart ♥

Nu ska jag fortsätta att fixa här hemma, mår lite bättre i alla fall.

Önskar er en fortsatt skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *