Besök

Viggo15januariNr3

Hej på er 🙂

Våran goa kille i badet i går kväll ♥

I dag har vi haft efterlängtat besök av Viggos morfar med fru, Viggos moster och kusin. Det var länge sedan jag träffade min syster och hennes lilla tjej, så det var extra roligt. Viggo blev hungrig medans dom var här, men hade lite svårt att koncentrera sig på att äta. Det var spännande att titta på alla och hänga med i vad dom gjorde.

Jag är nöjd och trött, ryggen värker så det gör ont ut i armen. Eftersom jag inte kan fixa sommar på ett kick, får jag nöja mig med värmen från vetesäcken 😉

Viggo15januari

Det var tröttsamt att impa på den där lilla bäbisen i går 🙂 Helt utslagen när vi skulle åka hem. Inte ofta det går så ”lätt” att klä på honom en massa kläder ♥

Hoppas ni har en härlig lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *