Sparkonton

Viggo14januari

Hej på er 🙂

Vi har lyckats pricka in dom två ”roligaste” dagarna att ge oss ut denna vecka 😉

I dag var det dags för mötet på banken, ute är det -20 grader, tjoho. Allt gick bra även om det var kyligt. Mötet tog drygt 1 timme och Viggo skötte sig exemplariskt. Han pratade en hel del med bankmannen, som nog tyckte att han var rolig. Viggo fick en fin nalle. Nu har hjärtat två sparkonton och ett vanligt konto fixat, det känns kanon ♥

Den här mamman längtar verkligen efter sol och värme, min kropp är inte gjord för denna kyla. Ändå får tiden inte gå för fort 🙂 Vill njuta och vara hemma så länge som möjligt med min underbara guldklimp. Tiden har en förmåga att rinna i väg ändå.

Nu har vi mat i magen och snart är det dags för en efterlängtad kopp kaffe.

Viggo14januariNr2

Hoppas ni har det skönt inne i värmen (om ni ogillar kyla) 🙂

6 svar på ”Sparkonton

  1. Bra med många konton åt lillkillen 🙂 Och ändå roligare att se att värdet ökar 🙂 Hur länge planerar du att vara föräldraledig? Ja tiden går verkligen fort 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *