Tjugondag knut

Tulpaner13januari

Hej på er 🙂

I dag pysslar vi här hemma.

Vi har plockat bort ljusstakar och stjärnor på nedervåningen, ska fortsätta uppe om ett tag. Tog en paus och duschade så håret hinner torka lite. Kommer sakna stjärnorna. Tur att jag har min fina hjärt-lykta i köksfönstret, det hade blivit mest tomt där annars.

Styrelsemötet i går tog ca 1,5 timme. Jag hade ammat innan och tänkte att Viggo skulle klara sig bra utan mig den korta stunden. På väg hem hörde jag honom utanför dörren, han grät. Han hade blivit trött och var redo att sova för natten, men kom inte till ro utan mamma. Gohjärtat mitt, det tog 5-10 minuter i sängen med mig så sov han sött ♥

Tulpaner13januariNr3

Har fått fina tulpaner av min sambo ♥

Tulpaner13januariNr2

Hoppas ni har en bra dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *