Oflyt

Matsal11januari

Hej på er 🙂

Ny dag nya tag var min tanke 😉

I morse blev det tidigt. Sambon skulle till grannstaden till sjukgymnasten och Viggo ville inte somna om. Tur att jag hade en lugn innedag planerad. Vi fick nog i går av snöyran. Men i kväll ska jag på årets första styrelsemöte, tur att det tar 5 minuter att gå dit.

Sambon trodde att han skulle kunna boka en läkartid i receptionen när han var klar hos sjukgymnasten. Men fick till svar att dom måste ringa upp. När dom ringde fick han veta att han måste återkomma på fredag klockan 8,00, för tiderna var reserverade. Smidigt värre. Sjukskrivningen går ut nu på fredag och han behöver träffa en läkare igen.

Han skulle även in på Lekia och prata med dom om bilbarnstolen. Just nu har han inte flyt, det var stängt 😉 Vi har mycket att vara tacksamma för, men i bland blir vi less och det är helt ok. Det är inga allvarliga saker, vilket är skönt och det går över fort.

Nu vänder vi det här oflytet vi har haft två dagar i rad, mest min sambo då ♥ Mitt paket med hissgardiner har kommit, ska bara hämtas ut. Ska bli kul, hoppas det blir bra.

Matsal11januariNr2

Rosa och blommigt ♥

Trevlig kväll.

6 svar på ”Oflyt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *