Intuition

Hej på er 🙂

Jag brukar vara duktig på att lyssna på min intuition, för den har ofta rätt.

I morse ringde dom från banken och behövde boka om vårat möte till på torsdag pga sjukdom. Det har varit riktigt busväder ute, i vanliga fall skulle vi bara ha gett oss ut om vi absolut måste. Nu var det så att vi har bokat om att åka och träffa Viggos gudmor två gånger redan och vi hade sagt att vi skulle komma till henne efter mötet på banken.

Viggo missade några av sina sovstunder, han somnade 5 minuter men blev väckt. Med andra ord vi hade inte världens piggaste kille just i dag.

Men vi skulle åka. Sambon kom på att Viggo troligtvis inte får plats i babyskyddet längre, därför skulle han sätta dit den nya bilbarnstolen. Redan där sa jag att jag inte hade en bra känsla, det tog längre tid än han trodde, vi var sena. När jag satte mig i bilen tyckte jag att Viggo inte satt bra i den nya stolen, det kändes inte rätt.

Enligt sambon var det som det skulle och vi for i väg i snöyran. Väl framme ville han gå ut till bilen i alla fall och se över bilbarnstolen. Han lämnade av oss och var sedan borta över 1 timme. Jag undrade vad som hände och ringde, han lät inte superglad.

Efter om och men kom han äntligen till oss, inte på sitt bästa humör. Han hade fått till stolen bättre, men tycker inte det känns helt ok. Visst var det mysigt med fika hos Viggos gudmor, men oddsen var emot oss. Det har tagit energi av hela familjen. Nästa gång lyssnar jag på mig själv, även om det innebär att jag avbokar med kort varsel 😉

Nu ska Viggo äta välling sedan ska jag bara slappna av. I morgon blir det omstart.

Bjuder på somriga bilder dagen till ära ♥ Allt eller inget? Ingen snö alls eller vräka ner.

Hoppas ni har haft en bra start på veckan 🙂

4 svar på ”Intuition

  1. Jag har varit till sjukhuset idag i ovädret. Var inte roligt att köra i snöyran med tanke på att jag bara kan använda vänster hand och arm för tillfället 🙁 Tråkigt med stolen, ofta kan de bli lite väl upprätt och inte luta bakåt så mycket 🙁

    • Stackare, det förstår jag. Hoppas du blir bra snart. Ja det med, men den satt inte alls fast något vidare. Sambon får kolla med stället vi köpte den på, om det ska vara så där.

      • Vi har ett badlakan under bilstolen för att få till lite lutning och sen får man dra stolen som är fram bakåt och ha en jäkligt konstig lutning på den. Säkert inte gjort nåt fel, stolarna brukar vara knepiga. De kanske har bra tips att komma med iaf 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *