Snöväder

V-rum10januari

Hej på er 🙂

Det fortsätter att snöa vackert ute ♥

Helt klart efterlängtat med vitt på backen, men önskar liiite uppehåll och mildare grader. Det skulle vara skönt att ta oss ut på en promenad. Med tanke på hur snöig jag blev senast och hur tungt det var att dra Viggos vagn, ger jag mig inte gärna ut just nu 😉

I morgon ska vi ner på stan, har tid bokad på banken. Det är dags att öppna sparkonton åt lilla Viggo ♥ Han fick ett sparkonto i doppresent av sin farmor och hennes sambo. Vi ska även öppna ett eget konto, där vi ska sätta av pengar varje månad till honom.

Gokillen åt bättre i går igen, kanon. Ändå har han väckt mig oftare i natt. Det gör mig rejält trött. Ammade när jag la mig, vi var klara 23,30. Han vaknade bara drygt 2 timmar senare, därefter tog det 3 timmar mellan. Längtar tills jag får sova något längre.

Min sambo har varit på gymmet och tränat, han kommer nog hem snart. Resten av dagen ska vi mysa och fixa med det vi känner för. En skön söndag 🙂

V-rum10januariNr2

Jag älskar rosa 🙂

Hoppas ni har en mysig dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *