Middag

Matsal9januari

Hej på er 🙂

Nu är vi mätta och nöjda.

Svärmor och hennes sambo har varit här. Vi bjöd på den goda köttgrytan min sambo gjorde i går, till det potatis, sallad och ett glas rött. Till efterrätt blev det blåbärspaj och marsansås. Innan middagen var dom till Jysk och lämnade in sambons säng. Nu har han fått låna en säng och bedömningen av hans säng kan ta några veckor.

Viggo somnade tidigare i går kväll, han sov ett bra tag i min famn. När jag skulle lägga ner honom vaknade han. Sambon försökte ge honom välling, men han var alldeles för trött-ledsen. Det blev att amma i stället. Efter det gick jag och Viggo upp. Eftersom han sov tidigare var han pigg i morse efter amningen, då han annars brukar somna om.

Trötta föräldrar här ♥ Nu ska vi mysa och titta på någon serie.

Matsal9januariNr2

Ordningen är (nästan helt) återställd, det röda har åkt ut och in med rosa.

Hoppas ni har en härlig lördag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *