Härliga fredag

Viggo8januariNr2

Hej på er 🙂

I natt har Viggo sovit i sin egen säng ♥

Det var pappans förslag att vi skulle prova lägga honom i sin egna säng när vi la oss. Jag jublade inte, fast det är så vi hade sagt från början. Han har sovit med mig över 1 månad nu. Orsaken var att han sov oroligt och väckte mig många gånger per natt.

Till en början var det trångt och svårt att sova, jag är van att breda ut mig. I natt saknade jag honom i stället och sov inte bra då heller. Vet inte hur många gånger jag har tittat på honom 😉 Viggo sov bra det är huvudsaken, mamman får vänja om sig.

I dag har jag haft ett härligt ”flow”. Jag har plockat och donat här hemma. Kom i gång redan i går och fortsatte på den linjen. Gillar när det känns roligt och jag ser resultat. I morgon blir det bilder med rosa i inredningen igen. Härligt tycker jag, rosa gör mig glad.

Min sambo har gjort långkok, en smarrig köttgryta som vi ska bjuda på i morgon. Svärmor och hennes sambo kommer hit. Det är dom som ska hjälpa oss att få i väg sängen som ska till Jysk. Jag hoppas allt kommer flyta på bra.

Viggo8januari

Världens härligaste, goaste, gladaste och finaste lilla Viggo ♥

Nu är det dags för fredagsmys, en kopp kaffe nu 🙂 Önskar er en mysig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *