Semlor

Kök7januari

Hej på er 🙂

I dag var det nog meningen att jag skulle börja plocka bort lite av det röda.

Viggo kräktes i soffan när pappan höll i honom. Bra med överkast som skydd. Jag rev ur det vita som vi haft i soffan i jul och tvättade det rosa överkastet, lika bra att börja byta tillbaka eftersom. När jag ändå var i gång bytte jag gardiner i vardagsrummet,

Ljusstakarna och stjärnorna tycker jag mycket om, dom får stanna ett tag till 🙂

Nu till den roliga historien om min sambos säng…

Dom ringde från Jysk i går, men bad om att få återkomma i dag igen. Sambon skulle dit i dag så han pratade med dom på samma gång. Det verkar som att han kommer få en lånesäng, i stället för en ny likadan. Hans säng ska skickas i väg för bedömning.

Han fick veta att om dom inte godtar det på garantin får han betala 500 kronor i frakt. Krångligt att inte få en ny säng direkt. Det är vi som får hyra släp, fixa bärhjälp och åka fram och tillbaka med diverse sängar till Jysk, för att deras produkt inte hållit måttet.

På lördag ska vi dit och lämna in hans säng. Vi är inte nöjda med hur detta sköts, men hoppas innerligt att det blir bra i slutänden. En säng ska väl inte gnissla efter 2 år.

Kök7januariNr2

Annars är det ok, humöret känns lättare och jag är inte lika trött i dag. Känner för att pyssla. Sambon hade med sig semlor hem, så vi har fikat gott 🙂

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *