Kyla

Hej på er 🙂

I dag är jag ganska ur form, magen strular och jag är trött som en tok. Men tacksam för Viggo sov längre mellan han ville amma i natt. Våran duktiga kille åt mer mat, gröt och välling i går. Det går framåt ♥ Majs och sötpotatis på burk var en hit tydligen.

I huvudet har jag en del inredningstankar som jag nämnde, lite småfix. Behöver köpa fler hissgardiner och kanske några längder också. Har länge velat ha hissgardiner även i vardagsrummet, men det har inte blivit av. Får hoppas att fönstren har mått som passar. Har inte hittat hissgardiner med passande mått till sovrummet och lila rummet.

I dag är det – 18,9 grader ute. Vi myser och pysslar inne. Jag har bland annat tvättat två maskiner tvätt. Sambon har dammsugit och jag har moppat golven nere. Ska nog tända en massa ljus och mysa ner oss i soffan med en kopp te senare 🙂

Hoppas ni har en skön kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *