Trettondagsafton

Framsidan5januari

Hej på er 🙂

Tänk att det blev vinter till slut.

I går kväll sa jag till sambon att vi kunde ta en promenad. Det snöade lite lätt och det kändes riktigt mysigt. På slutet fullkomligt vräkte snön ner, jag såg nästan ingenting. Tårarna rann och näsan droppade 😉 Det kändes uppfriskande och skönt efteråt. Viggo sov gott i vagnen hela promenaden, men vaknade direkt igen när vi kommit in ♥

Som vanligt den här tiden på året börjar det klia i mina inredningsfingrar. Så här efter jul. Även fast vi än så länge behåller julen. Jag brukar kunna börja plocka bort lite textilier och byta gardiner eftersom, men låta ljusstakar och stjärnor vara kvar längre.

Jag har länge tänkt att jag skulle vilja ha hissgardiner i sovrummet och lila rummet + en gardinlängd som jag har nu. Det skulle vara snyggt att dölja ventilationen. Men först är det små inköp som måste göras. Vi behöver köpa fler gardinstänger och nya fästen. Så jag får vackert vänta tills sambon har ork och lust. Vissa sysslor gör han bättre än mig.

I går provade Viggo köpt burkmat för första gången, majs och sötpotatis. Det gick bättre än när vi gett honom egna smakisar av potatis, palsternacka och morot. Det vore skönt om han började äta mer mat. Det blir i hans takt, det har inte gått att mata honom tidigare, han har fått en tugga och kräkts. Han ska få smaka nu strax igen 🙂

Viggo&Mamma4januari

Snögumma och gokille som sov sött i nya åkpåsen han fick i julklapp av farmor och hennes sambo. Zim ligger i fönstret och väntar på oss. Viggos första snö ♥

Hoppas ni har en härlig trettondagsafton 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *