Snöar

Hej på er 🙂

Äntligen kom det lite snö här. Våran goa Viggo satt i babysittern och tittade ut fascinerat på det vita som föll från himlen. Han var bedårande söt, som vanligt alltså ♥

Vi tog en promenad i går kväll. Det bet bra i kinderna och tårarna rann, så det blev en kortis. Skönt med luft. Viggo somnade i vagnen och för en gångs skull sov han faktiskt en stund när vi hade kommit in också. I vanliga fall vaknar han nästan på en gång.

Min sambo har varit på gymmet i dag. När vi pratade om det i går, att han skulle i väg sa jag att jag gärna sov en stund på morgonen först. Det är inte bara mamman som är yr i det här hemmet. Haha, han sa: ”Jag kan sova först så får du träna sedan”. Ibland känns det som att vi pratar tvärtom-språket 🙂

Vi har skrattat gott i dag, Viggo har börjat göra ”pruttljud” med munnen. Han är supersöt, jag filmade honom en snutt 🙂 Nu är det dags för en god kopp kaffe.

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *