Hemnes byrå

LilaRummet3januari

Hej på er 🙂

Har inte visat bilder på hur det blev med nya byrån i det vi kallar för lila rummet.

Det var som jag trodde, den är betydligt större än vad ”Annika” från Jysk är. Men rymmer mer och är stabilare. Jag tycker det blev bra. Nu ska det bara bli ordning i resten av rummet, men har kartongerna stått så här länge kan dom stå ett tag till.

Till något helt annat. Det är inget konstigt att jag kan säga tokiga saker som får min sambo att skratta och tycka att vardagen med mig är något alldeles extra. Senaste tiden har jag varit trött, det bidrar till att det blir mer ”tok”. Det jag syftar på är när jag ska säga något och det kommer ut ord i helt fel ordning eller liknande. Tänkte bjuda på några grodor från senaste tiden. Även om det inte är lika skoj i skrift 😉

”Kan du flytta på klockan så att jag ser tiden”

”Det fick inte gå ett helt dygn ens innan du skitade ner mitt nymoppade golv på toaletten”

”Turkarna på bussen säger swish swish swish”.

Bakgrunden till detta. I helgen har vi ätit jordnötsringar. När vi skulle gå i väg och göra något var Ikoz snabb och helt plötsligt satt han och tuggade i sig från skålen. Varpå min sambo ställde upp den på vitrinskåpet, framför klockan. När jag sedan skulle amma ville jag se vad klockan var. Brukar ha lite koll på hur länge Viggo äter, för han är snabb.

I går moppade jag golvet UPPE fast jag mådde så illa. I dag när jag skulle gå på toa nere vred jag ur moppen, gick in på toa och såg att golvet var prickigt efter sambons tandborstning. Blev lite irriterad och sa till honom. För att få höra att det var minsann uppe jag hade moppat 🙂 Men visst, jag moppade golven nere för en vecka sedan.

Många barnsånger spelas här hemma. Jag har sett den här videon många gånger och sjungit med. Första gången tänkte jag att kan texten verkligen stämma, allt är ju så känsligt nu för tiden. Sambon kommer nog alltid att reta mig för att jag trodde dom sjöng: ”turkarna på bussen säger swish swish swish”, i stället för TORKARNA 😉

HÄR hittar du barnsången om du inte vet vilken jag menar.

LilaRummet3januariNr2

Kartongerna står snällt i ett hörn och väntar. Får påminna mig i bland om hur mycket vi faktiskt har fixat i vårat hus sedan vi flyttade hit. Då känns det helt ok faktiskt.

LilaRummet3januariNr3

Efter nästan fyra år tycker jag fortfarande lika mycket om denna tapet 🙂

Med vänlig hälsning tröttmamma.nu

Hoppas ni har en skön söndag.

4 svar på ”Hemnes byrå

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *