Lugn start

Kök2januari

Hej på er 🙂

Det nya året började vi med en riktigt lugn dag. Jag var otroligt trött, nästan så jag undrade om jag hade varit på fest utan att veta om det 😉 Skämt åsido, det känns som min kropp har kämpat i veckor för att inte bli förkyld, än så länge har jag klarat mig.

Min mage är inget vidare heller. Jag har haft sug i den flera kvällar i rad. I dag mår jag ganska illa och en dag såg jag nästan gravid ut, så svullen var jag. Det tog ett tag innan jag tänkte att jag kanske fått magkatarr eller liknande fast jag går hemma.

Både jag och min sambo känner att mjukstarta året är det rätta. Hans rygg och värk går rejält upp och ner och min kropp försöker uppenbarligen säga något till mig med. Vi leker och myser med goa Viggo och fixar hemma i den takt vi känner för.

I morse klev jag upp tidigare än jag brukar (inte tidigt för andra) Skulle vilja att dagarna startade tidigare, men även att vi inte går och lägger oss vid midnatt. Viggo har somnat kring 21-22 några kvällar. Skönt med lite tid att pyssla eller titta på nått då. Vi får väl försöka ställa om, i slutänden är det Viggo som bestämmer och vi anpassar oss.

Kurerar magen så gott jag kan, nu är det dags för en kopp kamomillte 🙂

Kök2januariNr2

Hoppas ni har en härlig lördag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *