God fortsättning

Viggo31december

Hej på er 🙂

Hoppas ni hade ett härligt slut och en bra start på det nya året.

Sambon fick bestämma i går och det var att vi inte skulle klä upp oss. Det blev myskläder och osminkad. Han är snäll, sa att jag aldrig har varit vackrare en nyårsafton och att han tyckte vi skulle lägga tiden på att vara tillsammans i stället. Jag känner mig inte superfin, men det är en annan femma 😉 Viggo var stilig kille som vanligt ♥

Vi delade upp förrätten och middagen. Förrätten blev min favorit, skagentoast. Till middag åt vi oxfilé, idahopotatis, rödvinssås, sallad och ett glas rött. Riktigt gott. Vi hade det lugnt och skönt, slötittade lite på en film och tände massor av levande ljus.

Tanken var att vi skulle skåla in 12-slaget, i stället ammade jag in det nya året i sängen. Vi var trötta och det var mysigt ändå. Jag fick en puss från min sambo och Viggo halvsov medan han åt. Vi såg färggranna fyrverkerier precis utanför sovrumsfönstret.

I flera kvällar har jag lyckats lägga Viggo i sängen kring 21-22. Han har somnat när jag legat där och sovit för natten. Bara någon enstaka gång har han vaknat till. Jag brukar amma honom när jag lägger mig, för att han inte ska vakna direkt jag har somnat.

Förra året var det bästa i våra liv då Viggo föddes. Jag ser fram emot det här året och att följa hans utveckling. När han ska lära sig krypa, gå, prata. Han är en otroligt go och mysig kille. Han har börjat göra roliga ljud nu, det värmer gott i hjärtat att höra 🙂

Viggo31decemberNr2

Bilder från i går. Världens finaste kille får så klart inleda det här året i bloggen ♥

Fin fortsättning på dagen och året till er alla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *