Tulpaner

Tulpaner30december

Hej på er 🙂

Fick fina tulpaner av faster och mina kusiner i går. Rosa, nästan så jag börjar längta efter att städa ut julen. Men jag väntar ett tag till 😉

I dag har min rygg varit sämre, hoppas det vänder fort. Allt har rullat på den senaste tiden. Även om vi försöker ta det lugnt emellanåt och planera in dagar utan ”måsten”, besök här hemma, eller att åka i väg, så har det varit mer än vi egentligen har orkat.

Sambon är ju sjukskriven, ena stunden lättar det något och nästa känns det som han har en kniv i ryggen. Tycker vi tar det rätt lugnt, men dopet och julen har både gett och tagit energi av oss. Jag är ändå nöjd och känner att vi har gjort det bästa av situationen. Vi försöker lyssna på våra kroppar och sänka kraven, men kan bli ännu bättre på det.

Min laptop strular fortfarande, vilket min sambo inte är superglad för. Han är duktig på datorer, men sådant här strul gillar han inte. Jag är beredd att instämma.

I kväll kom vi ut på en skön promenad. Även fast det var nollgradigt kändes det betydligt kallare, det bet bra i kinderna. Kände mig nöjd när vi kom in, friskt och skönt 🙂

Tulpaner30decemberNr2

Nästa år ska vi mjukstarta har vi tänkt, det ska bli härligt ♥

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *