7 månader

Hej på er 🙂

I dag är finaste Viggo 7 månader, tänk vad tiden går fort ♥

Vi har haft besök av min faster och två kusiner. Det var jättekul att dom kom hit. Vi fikade och Viggo fick julklappar. Våran gokille satt i knät på både min faster och kusin. Det är roligt och skönt att det går bra för honom att sitta hos andra.

Jag skulle blogga tidigare, men har haft problem med min laptop. Sitter vid den stationära datorn uppe nu, därför bjuder jag på bilder i repris. Min sambo försöker få ordning på min laptop men det verkar gå så där, han jublar inte precis. Lite trist, i går var det värken som sabbade hans humör en aning och i dag är det ”teknikstrul” 😉

Så kan det vara i bland. För min del har jag haft mer ont i ryggen och känner mig trött. Ändå känns humöret rätt ok faktiskt, tur det. I går lyckades jag få Viggo att somna i min säng 21,40. Det tog en halvtimme för honom att somna. Under den tiden snurrade han runt, flaxade med armarna, försökte tutta på min kind och la sig på tvären. Jag ammade honom och då kom han till ro, fast han nyligen hade ätit bra med välling ♥

Jag är glad för det var ett framsteg 🙂 Hoppas det går bra i kväll med.

Önskar er en fortsatt trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *