Vilodag

BloggMatsal29decemberNr2

Hej på er 🙂

I dag har vi en vilodag, förutom att sambon har varit och handlat.

Det hade vi det här datumet förra året med. Då hade vi varit till Ikea och planerat vårat nya kök dagen före. Jag var gravid och inte i toppform. Det var – 19 grader och jag gruvade mig för att gå ut i kylan. I dag är det – 9. Roligt att kunna gå tillbaka och läsa 🙂

I går lyckades jag lägga Viggo 22,30 i sängen, han somnade när han fick ligga nära mig och mysa. Förut fungerade inte det, då vaknade han så fort jag gick därifrån. Nu kunde jag gå upp igen. Sambon och jag tittade klart på filmen vi hållit på med i flera dagar.

Viggo är det bästa sällskapet vi kan ha. Jag tycker det går bra att hela familjen lägger sig samtidigt, även om det blir senare än önskat. Men det vore skönt att få lite tid för oss själva att fixa och kanske sitta i soffan tillsammans efter han somnat för natten ♥

Allt ändras nu och då, vi provar oss fram 🙂 Jag hoppas det kan fortsätta fungera att lägga Viggo tidigare och sedan gå upp och ha en stund tillsammans.

BloggMatsal29december

Bilder från 29/12 förra året. (Den 28:e var bilden inte lika rolig 🙂 )

Jag saknar vissa saker som fortfarande ligger nerpackade efter köksrenoveringen. Höggravid som jag var fick sambon packa ner allt. Han la inte på minnet vart han lagt saker och ting 😉 Overkligt länge det har legat i kartonger, får styra upp det där snart.

Hoppas ni har en bra start på veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *