Besök

Viggo&pappa24december

Hej på er 🙂

I dag har vi haft besök av Viggos farfar med fru och Viggos farbror ♥

Gokillen var på gott humör och charmfaktorn var hög 🙂 Vi fikade och Viggo fick några julklappar, han gillar verkligen snören. Det gör Ikoz också som satt på första parkett och ville hjälpa till. Viggo satt i knä på både farfar och farbror, det gillade han.

Det är väldigt trevligt att umgås med nära och kära, men jag blir ganska trött efteråt. Så i morgon ska vi ha en lugn dag. För oss är det viktigt att få tid till att bara vara. Vi tycker det är härligt att vara hemma och mysa våran lilla fina familj. Jag brukar föredra att inte ha saker planerade flera dagar i rad, eftersom jag känner mig själv 😉 I bland blir det så ändå, vilket är helt ok. Men då är det bra med en skön dag för återhämtning.

Nu sover Viggo sött bredvid mig. Jag ska hänga en maskin tvätt senare, annars ska vi jäsa i soffan resten av kvällen. Om Viggo tillåter vill säga. Vi tänkte titta på film i går kväll men så blev det inte. När det är dags att sova för natten kan han ta timmar på sig att komma till ro, det är lite jobbigt men vi följer med och tar det som det kommer.

Viggo&pappa24decemberNr2

♥ Finaste killarna i världen ♥ Bilder från julafton, tagna av en anhörig, redigerade av mig.

Hoppas ni har en skön kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *