Juldagen

Viggo&mamma24decemberNr2

Hej på er 🙂

Julaftonen i år var den bästa i mitt liv ♥

Morgonen började med att vi öppnade några julklappar i sängen. Viggo sken som en sol, han älskar snören och papper. Ikoz var givetvis med och hjälpte till han också 🙂

Jag har haft det trevligt tidigare jular, men har alltid känt mig lite låg. Jag har inte riktigt gillat jul. Julafton har jag spenderat tillsammans med min faster med sambo, min kusin med man, kusiner och kusinbarn, farmor. På senare år har det varit ett större sällskap.

I år var vi hos Viggos farmors syster och man. Vi tyckte att det var lagom många att spendera Viggos första julafton med och han var enda barnet. Viggo var nöjd och glad hela em/kvällen. Han charmade in sig hos alla där med. Jag kan inte vara mer nöjd.

I dag är vi bjudna på middag. Det hade varit roligt, men min sambo har för ont för att orka åka till grannstaden tredje dagen i rad. Det blir en hemmamysdag i stället.

Hoppas ni alla har haft en härlig julafton 🙂

Önskar er en god fortsättning 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *