Uppesittarkväll

Matsal23december

Hej på er 🙂

Tidigt i morse ringde klockan, sambon skulle i väg och träna på gymmet.

Sedan åkte han vidare till grannstaden, han hade tid hos läkaren. Sjukskrivningen blev förlängd till den 15 januari. Är han inte bättre då måste dom göra en grundligare kontroll. Han blir mjukare av att stretcha och träna, men har väldigt ont. Hoppas det vänder nu.

Jag vaknade med nackspärr och den där förkylningen som inte kan bestämma sig. I dag har jag mått sämre igen. Fick en kopp immun-te av sambon tidigare, i det hade han haft whisky, honung och färsk ingefära. Starkt var det, men jag fick order om att dricka upp hela koppen vilket jag givetvis gjorde. Vill hålla mig frisk 😉

Skulle bli lite ledsen om jag blev dålig i år igen. Förra julen låg ju Viggo i magen, jag var sjuk i princip jämt. Julafton firade vi, men juldagen fick jag stanna hemma medans min sambo åkte till sin mamma på middag. Jag fick en matlåda av det goda i alla fall.

Vi har städat nedervåningen i dag. Det har gått ganska segt, men skönt att ha det gjort. Nu är det uppesittarkväll som gäller. Sambon har köpt bingolotter på ”paddan”. Dom spelar sig själv, men det är roligt att titta nu och då och se om vi vinner något.

Matsal23decemberNr2

Hoppas ni har en mysig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *