BVC

Matsal22december

Hej på er 🙂

I dag har Viggo varit på BVC besök, han väger 8 435 gram och är 66 cm lång.

Han har inte gått upp så mycket i vikt. Vi pratade om att han rör sig mer. Han är en glad och nöjd kille. Enligt kurvan väger han något mer än motsvarigheten till sin längd. Han gick upp mycket i början och har alltid varit ganska kort. Kurvan jämnar nog ut sig. Vi har en kille som mår bra och inte går hungrig, vilket är huvudsaken ♥

Gröten går det bra med och det går bättre med vällingen också. Fast tekniken sitter inte riktigt än, han biter på flaskan. Smakisar skulle vi avvakta lite med, får prova om ett tag igen. Senaste gångerna har han kräkts så fort han fått smaka potatis eller palsternacka.

På eftermiddagen var vi ner på stan en sväng. Det var en julklapp och en present jag behövde köpa. I kväll städar vi övervåningen noga. Jag tycker inte att vi har känt av någon julstress direkt. Men vi har väl mest haft tankarna på dopet innan 😉 Den där riktiga julkänslan har inte infunnit sig än heller. Ingen snö och tiden har gått väldigt fort.

Det ska bli mysigt att få fira första julen tillsammans med våran underbara son ♥

I går drog vi till med riktig vardagslyx 🙂 Sambon fixade plankstek, det var otroligt gott.

Plankstek22december

Hoppas ni har det bra i julstöket.

2 svar på ”BVC

  1. Alla barn har sin egen kurva och så är det bara 🙂 Huvudsaken han växer och är nöjd. Han kommer nog inte bli någon 1,90 cm basketspelare med tanke på att ingen av hans föräldrar är speciellt lång 🙂 Mina barn är också ganska korta 🙂

    • Sant det Sofia, försöker tänka så jag med 🙂 Blev ledsen efter förra besöket, men detta kändes bättre. När jag gick i 1:an var jag kortast i klassen 😉 Han mår bra och leker med ett leende på läpparna större delen av dagarna. Nu ammar han inte lika många ggr/dygn heller, sedan han började äta mer gröt och välling. Skulle kunna amma mer för min skull, men kan inte tvinga honom att äta när han inte vill 🙂

      Hoppas ni har det gott och ingen julstress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *