Fixarfredag

Framsidan17december

Hej på er 🙂

I dag har min sambo varit till grannstaden till sjukgymnasten igen. Han var med på ett träningspass vid 11 och hade tid hos sjukgymnasten vid 14.

Gårdagen blev inte som jag hade tänkt mig, vi fick inte det gjort som var planerat. Men sambon bakade chokladcigarrer i alla fall 🙂 Vi har desto mer att göra i dag. Jag är lite nervös inför morgondagen faktiskt. Hoppas Viggo kommer vara glad i kyrkan och efteråt. Att vi har bra flyt och att det blir en fin dag tillsammans att minnas ♥

Bloggen är ju lite som min dagbok, men vissa bitar lämnar jag så klart utanför. Därför kanske det blir kryptiskt i bland. Att jag varit nere är för att jag sörjer hur vissa relationer är. Det svider i hjärtat när det upplevs som att jag är den som bryr mig om mest. Speciellt då det speglar sig i fler än en relation. Allt kommer i kapp mig emellanåt.

Jag är känslosam, rak och ärlig. Det blir en ”krock” när människor inte kan ta att jag säger att jag blir ledsen över något. Vissa väljer att dra sig undan, eller så blir det  pajkastning. I stället för att lyssna och försöka ta till sig hur det kan kännas. Efter några försök har jag börjat backa, inte för att jag vill, utan för att det inte tas emot bra.

Det är vissa personer som betyder mycket för mig som jag saknar ofta. Men jag känner: ”It takes two to tango” och jag behöver att det är: ”Ge och ta”.

Nu ska jag sluta vara djup och fortsätta här hemma. Jag har den bästa lilla familj jag kan önska mig ♥ 🙂 Vi tre (fem med katterna) har det väldigt bra, det är jag tacksam för.

Framsidan17decemberNr2-photoshop

Det kom vitt på backen i går. Det är nästan helt borta nu, men jag hann få det på bild 😉

Önskar er en mysig fredagskväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *