Årets sista

Kök16december

Hej på er 🙂

I kväll har vi årets sista styrelsemöte med föreningen där vi bor.

Vi ska börja med att äta jultallrik. Jag brukar inte vara så förtjust i innehållet, men trevligt blir det säkert. Känns sådär att vara borta lite längre från Viggo, även om jag bara är 5 minuter hemifrån. Men vet att grabbarna klarar sig utan mig den stunden ♥

Viggo nyser och är snorig i dag med. Rekordet är 6 nysningar i rad. Men han verkar piggare. Hoppas att vi är i bra form på lördag. Prästen ringde, samtalet var över på 1-2 minuter igen. Kanske är jag som har fel uppfattning om hur det ska gå till 😉

Han fick veta vilka psalmer vi har valt, så bad han oss ringa till kantorn och tala om att vi inte ska ha någon solist. Hm, dom pratar alltså inte med varandra. Ok om vi skulle ha en solist, men då är det väldigt nära inpå. Nåväl, jag får släppa det här, det ordnar sig.

När jag var gravid fick jag utslag i ansiktet, det har jag tyvärr kvar. Det har blossat upp på min ena kind, inte roligt alls. Läste om andra som haft liknande fast på händerna. Det var som jag trodde, det försvann när dom slutat amma. Gissar att det bara är att acceptera och hoppas det gör det för mig med. När jag bara är hemma är det väl strunt samma, men när jag ska i väg på något stör det mig. Jag har alltid haft fin hy.

Tänkte att jag ska försöka piffa mig lite i alla fall innan mötet 🙂

Kök16decemberNr2

Trevlig kväll.

2 svar på ”Årets sista

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *