Saffranskladdkaka

V-rum15december

Hej på er 🙂

Det är ett faktum, Viggo är förkyld. Han har varit ganska kinkig och ledsen i dag, stackaren. Förhoppningsvis vänder det fort, skönt att han inte har feber i alla fall. Jag är tacksam för att han inte blev sjuk när han var riktigt liten. Själv känner jag mig ungefär som i går, men det är ingen större fara. Vi försöker mysa och ta hand om varandra ♥

Viggo fick smaka palsternacka för första gången i dag, han tog en tugga sedan kräktes han. Vi har väntat ett tag nu med ”smakisar”, men får vänta lite till och prova igen.

I går dröjde sig sambon kvar i köket ovanligt länge. Började dofta från ugnen och jag förstod att han inte enbart gjorde fruktsallad. Jag tog med mig Viggo och kikade, han hade gjort saffranskladdkaka 🙂 När jag var gravid blev jag väldigt förtjust i det.

På min födelsedag förra året var vi på julbord med jobbet. Min mage var så fin då. Efterrätten var saffranskaka och grädde, jag blev lite nostalgisk när jag tänkte tillbaka på det. Även om grädde inte är min favorit längre, så var det riktigt gott att äta detta igen.

Han är duktig min sambo och jag har valt honom alldeles själv 😉

Nu ska jag snart gå och hänga en maskin tvätt, det är ungefär vad jag får gjort i dag.

Greengate15december

Mums 🙂 Fina greengate muggarna, också inköpta förra året. Jag har 5 stycken.

Hoppas ni har en skön kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *