Fler i samlingen

Kök14december

Hej på er 🙂

Tillökning i greengate samlingen igen.

Sambon var och handlade och svängde förbi den lilla inredningsbutiken för att handla fler muggar. Jag velade när jag var där, kände i efterhand att jag var dumsnål 🙂 Det blev två muggar till med det fina blommönstret och två med hjärtan. Jag fick pengar när jag fyllde år och valde lika som förra året att köpa muggar från greengate.

Jag har varit hängig några dagar. Gokillen nyser mer i dag och är lite snorig, ingen feber men han är tröttare. Skrev i går att jag har klarat mig och än så länge bara varit hängig, jag hoppas det stannar där denna gången med och att hela familjen får vara friska.

Prästen ringde min sambo i dag, samtalet var över på 1-2 minuter.

När sambon ringde för att ordna datum för dopet, fick han veta att prästen skulle ringa ca 1 v. innan och att vi sedan skulle träffas. Det han sa var att vi skulle bestämma 2 psalmer och att han ringer igen. Han verkade stressad, sådant gillar jag inte. Tur att dopet är i liten skala 😉 annars har jag nog inte känt mig nöjd nu. Jag föredrar att ha saker välplanerade. Men det visar sig vad han säger nästa gång han hör av sig.

Viggo har sovit med mig i min säng över 1 v. Det känns bra, han ammar sista gången för kvällen ca 23,30 – 00,00. Sedan vaknar han oftast kring 4-tiden. Att få sova 4 timmar är framsteg. Visst kan han väcka mig och gny till, men bara jag visar att jag är nära somnar han om direkt. När vi gör kväll lägger han sig på sidan mot mig. Ansiktena mot varandra, så tar han sin lilla hand och håller mig på kinden och somnar så, kärlek ♥

Kök14decemberNr2

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *