Lucia

Matsal13december

Hej på er 🙂

Dagen och kvällen var väldigt bra i går…

Fram tills att huvudvärken kom och eskalerade snabbt. Trodde jag skulle behöva gå och kräkas. (Det var inte vinet, drack ett glas) Tog värktabletter och när vi hade lagt oss masserade sambon mig lite. Det kommer från skuldrorna och nacken. Vi var uppe som vanligt till midnatt. Viggo hade ingen lust att göra kväll och var vaken tills vi la oss 😉

Innan vi åt middag städade vi övervåningen. Vi hjälps åt med tanke på att båda har ont, men det gör vi alltid i och för sig 🙂 Även om det var tråkigt att missa kalaset var det rätt beslut, det är viktigt att lyssna på kroppen. Förutom värk har jag haft turen att få vara frisk sedan Viggo föddes, har bara känt mig hängig någon enstaka gång.

Vi myser på i dag i ett skönt tempo. Har ätit rester av den goda middagen, nu är det dags för en kopp kaffe. Sedan blir det städning av nedervåningen.

Matsal13decemberNr2

Hoppas ni har en fin lucia 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *